FAQ

Vad ingår i medlemskapet?

I medlemskapet hos Privo ingår våra digitala verktyg för kost, motion och hälsa. Du kommer också att följas upp med hälsosamtal hos våra digitala hälsocoacher.

Vi har tagit fram kurser för träning, kost och receptdatabas samt en kurs när det gäller mikrovanor och livsstilsförändringar. 

Medlemskapet i Privo räknas som friskvård och täcks därför av friskvårdsbidraget. Du kan också teckna ditt abonnemang direkt hos flera av de största leverantörerna av friskvårdsbidrag i Sverige.

Det som inte ingår i medlemsavgiften är avgift för läkarbesök, kostnader för eventuella mediciner och provtagning. Detta räknas som sjukvård och täcks inte av friskvårdsbidraget eller abonnemangsavgiften.

Hur sker videomöten?

Vi använder oss av en trygg och certifierad digital plattform som är godkänd för digital vård. Du loggar enkelt in via ditt BankID och bokar sedan en tid för möte med läkare eller annan vårdpersonal.

Jag vill bara ha läkemedel för viktnedgång utskrivet, går det?

Vi använder moderna läkemedel för viktnedgång som ett komplement för att maximera din viktnedgång tillsammans med skräddarsydda livsstilsförändringar. Vår unika kombination av dessa verktyg skapar en effektiv och hållbar strategi för att nå dina mål. Vi tror på att integrera läkemedel och livsstilsförändringar för att uppnå imponerande resultat. Evidensbaserad vetenskap styr vår praxis, och forskningen visar att kombinationen är överlägsen för långsiktig viktnedgång. 

Vad är mikrovanor och beteendevetenskap?

Vårt fokus för att nå långvariga resultat är beteendevetenskap och att titta på dina individuella mål och just dina förutsättningar för att lyckas nå målen. Mikrovanor är små beteenden som vi oftast gör varje dag, små enkla steg som är enkla att utföra men som blir oerhört kraftfulla när de etableras till en regelbunden vana. Det kan vara att t ex välja trappor istället för att ta hiss, att starta dagen med ett 2-minuters träningspass på morgonen innan man går till jobbet etc. 

Vi jobbar stegvis med individuell uppföljning och målet är att skapa nya långsiktiga vanor. 

Kan man ta blodprover via er?

Ja, vi har ett samarbete med flera laboratorier runt om i landet och vi kan därför remittera dig för provtagning. Våra läkare går sedan igenom proverna och kan ge återkoppling antingen via videosamtal eller brev.

Vad kostar medlemskapet?

Vi kommer att släppa prislista och samtliga uppgifter när vi öppnar upp för nya medlemmar i december 2023. Anmäl dig för mer info på vår sida så kommer du få information först av alla när vi kan öppna upp medlemsregistrering och vilka priser vi kan erbjuda. 

Undrar du något mer? 

Skriv till oss så svarar vi