Ta första steget till ett friskare liv

Med Privo får du verktyg att minska risken för framtida sjukdom genom viktminskning, motion och förändrade levnadsvanor. Vårt team med läkare och sjuksköterskor använder den senaste forskningen inom beteendevetenskap i kombination med moderna läkemedel för att du ska lyckas med dina mål. 

Trött på att misslyckas?

För att kunna bygga något långsiktigt och nå sina mål krävs att man har rätt verktyg. 

Vi kombinerar den senaste forskningen inom beteendevetenskap med moderna läkemedel för ex viktminskning för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas.

  

Friskvård & Kontinuitet

Medlemsskapet i Privo räknas som friskvård och du kan därför använda dig av din friskvårdspeng från din arbetsgivare.

Grunden i vårt program är att genom beteendevetenskap ge dig förutsättningar att nå bestående resultat. 

Du får kontinuerlig stöttning via chat och videosamtal från våra hälsocoacher för att du ska nå just dina mål. 


Viktnedgång

De senaste åren har en rad nya läkemedel för viktnedgång kommit ut på marknaden. Ozempic, Victoza, Saxenda är några av namnen. För att nå långsiktiga resultat är det alltid livsstilsförändring och ändrade vanor som är det viktigaste och det är också basen i vårt program. Vid behov kan våra läkare förskriva läkemedel som stöd för att du ska nå dina mål. 

Motion

Att komma igång med motion och träning kan vara svårt om man inte vet var man ska börja. Vår träningsexpert och friskvårdspedagog Carolina Björfjäll har tagit fram ett träningsprogram och en utbildning för dig som aldrig tränat tidigare.

Rökning

Att sluta röka är en av de bästa saker du kan göra för din hälsa. Det är dock inte så lätt att göra på egen hand och tar du hjälp så ökar chanserna att lyckas. Vi kan hjälpa dig via våra hälsocoacher och vi kan vid behov också hjälpa till med förskrivning av läkemedel som ökar chanserna att sluta röka. 

Om oss

Privo startades av vårdpersonal som tidigare arbetat med friskvård och förebyggande hälsa ur ett mer traditionellt perspektiv inom sjukvården. 

En stor del av de sjukdomar som vi drabbas av går att förebygga genom livsstilsåtgärder. Kan vi hitta sjukdomar tidigt i förloppet finns större chans till bot och kan vi arbeta förebyggande kan vi minska risken att bli sjuk i framtiden. 

Vårt koncept föddes ur en önskan om att kunna följa patienter mer kontinuerligt när man arbetar med förebyggande hälsa, men också att kunna arbeta med digitala verktyg och beteendevetenskap som grund för att skapa varaktiga resultat.


Vi öppnar snart upp för nya medlemmar

Just nu arbetar vi med alla förberedelser för att kunna ta emot nya medlemmar i Privo. Snart kommer du kunna teckna medlemskap och påbörja din resa med oss för ett friskare liv. 

Anmäl ditt intresse