Låt företaget bli ett hälsocentrum

Vi erbjuder alla våra företagskunder möjligheten att använda vår helkroppsscanner för att snabbt och enkelt mäta, längd, vikt och kroppssammansättning. Alla kan enkelt och automatiskt logga sina mätningar och analyser för att visa varje milstolpe på vägen mot en bättre hälsa.

En mätning - många resultat

Vår kroppsscanner ger dig en sammanslagen hälsoanalys på bara ett ögonblick. Det enda du behöver göra är att ta av dig om fötterna och ställa dig på plattan. Med våra personliga digitala taggar kommer dina resultat automatiskt sparas för att du ska kunna se dina framsteg.

Navet i verksamheten

Med vår kroppsscanner tillgänglig nära dina anställda blir det en naturlig knutpunkt på företaget. Vi vill att den ska representera grundvalen i företagets starka bild att erbjuda alla möjligheten till att nå och bibehålla en god hälsa.

Ett steg mot dina mål

För varje mätning kan du enkelt få en uppfattning om hur du tar dig framåt i förhållande till dina mål. Det är inte alltid den enskilda mätningen som är mest intressant - snarare hur den representerar ett steg på resan mot dina mål.

Våra mätningar hjälper dig se trenderna som över tid ger de mätbara resultaten.